Taliansky výrobca FORNARA S.P.A.

Fornara SpA bola založená v roku 1979 a je umiestnená teraz na ploche okolo 4 000 m².

Po akvizícii veľkej časti anglického trhu, naša súčasná obchodná politika sleduje požiadavky pochádzajúce z konkrétnych medzinárodných trhov a distribúciu vlastného štandardného sortimentu – 100% vyrobeného v Taliansku – pre odvetvia ako kúrenie, voda a plyn.

Na uspokojenie našich zákazníkov dosiahli mnohé z našich produktov najdôležitejšie medzinárodné schválenia. Okrem toho sa na požiadanie vyrábajú mnohé výrobky so špeciálnou mosadznou zliatinou, ako je mosadz anti-dezincifikácie (mosadz DZR). V záujme lepšej racionalizácie rôznych etáp práce a uspokojenia konečného užívateľa sme dosiahli UNI EN ISO 9001 od roku 1997.

Kontrola kvality, ktorá funguje počas všetkých výrobných procesov, spolu s vysokou úrovňou našich schopností, nám umožňuje získať vysoko kvalitné a spoľahlivé produkty. Pracovné aj montážne práce sú vykonávané s vysoko technologickými strojmi, ktoré umožňujú testovanie pred vykládkou.  Neustála modernizácia a príslušné úpravy sortimentu našich výrobkov a výrobné techniky a strojové zariadenia spolu so starostlivosťou o kvalifikovaných technikov sú kľúčovými prvkami nášho súčasného úspechu.