Zľava!

PEŠTAN Odpadová rúra HTEM 40x150mm, 102619

Odpadová rúra HTEM 40x150mm Peštan. Polypropylénový HT (high temperature – vysoká teplota) odpadový systém sa používa na vnútorné kanalizačné systémy vo vnútri budov pre odvod všetkých druhov odpadových vôd a chemických látok s výnimkou organických rozpúšťadiel. Cena za kus.

ks

Dostupnosť: Na sklade

Katalógové číslo: 102619

Výrobca: Peštan

  • Popis

    Popis produktu

    Polypropylénový HT (high temperature – vysoká teplota) odpadový systém sa používa na vnútorné kanalizačné systémy vo vnútri budov pre odvod všetkých druhov odpadových vôd a chemických látok s výnimkou organických rozpúšťadiel. Rúry sú vyrábané koextrúziou z polypropylénu podľa STN EN 1451-1. Hrúbka stien zodpovedá rade S20. Materiál má veľmi dobré hydraulické vlastnosti a minimálny sklon k tvorbe usadenín. Rúry a tvarovky PP-HT odpadového systému sa spájajú hdlovým násuvným spojom, pričom tesnosť je zabezpečená elastomérovým tesnením. PP-HT odpadový systém zaisťuje spoľahlivú a rýchlu montáž.

    Rozsah použitia:

    PP-HT systém je určený pre pripojovacie, odtokové, odpadné, splaškové, dažďové a vetracie potrubia vo vnútri domov a priemyslových stavieb (oblasť použitia B – v budovách a na ich vnútorných stenách), ktoré sú napájané na systém vonkajšej kanalizácie.

    PP-HT systém sa vyznačuje odolnosťou proti vysokým teplotám odpadových tekutín (maximálna dovolená teplota odpadového média je do 100°C). Minimálne teploty pre použitie sú do –10 °C.

    Jednotné rozmery systému ho umožňujú spájať nielen s inými PP rúrami rôznych výrobcov, ale aj s PVC rúrami iných materiálov pre zvislé odpady príslušného rozmeru. Komponenty systému PP-HT je možné bez problémov pripojiť aj na zodpovedajúce priemery hladkých rúr ležatej kanalizácie.